Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.

Print hardware voor kantooromgeving

Elk type kantoor heeft zijn eigen noden.

Voor een thuiskantoor is een compact toestel met wifi mogelijkheid aangewezen, waar in een grote kantooromgeving beveiliging en afwerkingsmogelijkheden kunnen primeren. Om aan deze verschillende noden tegemoet te komen, bieden we verschillende reeksen Canon kantoorprinters aan.


Canon i-Sensys reeks

Met de i-Sensys reeks biedt Canon lasertechnologie aan voor individueel gebruik of thuiskantoren. Het formaat is beperkt tot maximaal A4 en er zijn geen afwerkingsmogelijkheden.

Eenvoudige toestellen voor de kleinste omgevingen.

Canon kantoorprinter i-Sensys

Canon kantoorprinters image runner

Canon imageRUNNER reeks

Met de imageRUNNER reeks biedt Canon toestellen en kantoorprinters aan voor kleine werkgroepen. Het papierformaat is maximaal A3 en er zijn op alle toestellen basis afwerkingsmogelijkheden beschikbaar. De basisfunctionaliteiten zijn aanwezig, maar geavanceerde functies zoals scannen naar mappen, beveiliging van je documenten, geƫncrypteerde verbinding, wifi, integratie met mobiele apparaten, zijn niet beschikbaar.

Basisfunctionaliteit voor hogere volumes.


Canon imageRUNNER Advance reeks

Het paradepaardje van Canon voor alle professionele organisaties. Gebouwd op een evolutief platform en reeds 3 keer verkozen tot beste platform door de onafhankelijke organisatie Buyerslab.

Toonaangevend op vlak van security en gebruiksgemak, met uitgebreide opties tot afwerking en hoogstaande kwaliteit.

Canon kantoorprinters imageRunner advance

Lexmark Multifunctionals en printers

Voornamelijk in productieomgevingen en voor specifieke toepassingen heeft Lexmark een specifiek product of toepassing. Zoals bijvoorbeeld het printen van GHS Labels voor het aanduiden van gevaarlijke stoffen.

Robuuste printers voorzien van hoge capaciteits verbruiksproducten.

Bekijk onze andere oplossingen
Contacteer ons