Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.

Managed Print Services

Managed Print Services gaat over het uitbesteden van het beheer van uw printerpark en alles wat daar mee komt kijken. Omdat elke organisatie anders is, wordt aan de hand van 5 stappen steeds een traject op maat aangeboden.

Discover

De start is steeds een onderzoek van de huidige situatie om aantoonbaar te maken hoe er vandaag in uw organisatie omgegaan wordt met printing.  Van hieruit kan een oplossing uitgetekend worden die inzet op efficiĆ«ntie en minder administratieve rompslomp zodat u zich kan concentreren op uw kernactiviteiten.

Design

Gebaseerd op de gegevens uit de Discover fase, tekenen we een oplossing uit die uw noden en behoeften beantwoord. In deze fase wordt samengewerkt om tot een nauwkeurig plan van aanpak te komen, die de impact op uw business zo klein mogelijk maakt.  

Transitie en implementatie

In deze fase gebruiken we onze expertise en ervaring om de implementatie van uw nieuwe oplossing zo vlot mogelijk te laten verlopen met zo weinig mogelijk hinder voor uw organisatie. Er wordt ook de nodige aandacht besteed aan de communicatie naar uw medewerkers, het gaat immers om een andere manier van werken. 


Manage and support

Eenmaal up and running, zorgen we ervoor dat alles blijft werken zoals verwacht volgens uw verwachtingen, nu en in de toekomst. De gemaakte afspraken in de design fase worden afgetoetst aan resultaten om te kijken of de oplossing bijgestuurd moet worden.

 

Review

Tijdens periodieke meetings wordt de performantie van de oplossing besproken en wordt tijd genomen om de verzamelde gegevens te interpreteren. Van hieruit vertrekt indien nodig een nieuwe Discovery fase om nieuwe noden te beschrijven en de oplossing aan te passen.

 

Managed Print Services is een voortdurend proces waarin de relatie tussen leverancier en klant een partnership wordt.

Contacteer ons

Heeft u vragen over Managed Print Services, of over onze oplossingen in het algemeen; laat het ons weten: Contacteer ons We nemen graag de tijd om met u de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk onze andere domeinen
Contacteer ons