Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.

Ons team

>

Directie

 

Aan het hoofd van Michiels staan Jos Michiels en Ivonne Helsen. Als eigenaars zijn ze nog dagelijks betrokken bij onze organisatie. Hun aanwezigheid draagt bij tot het familiale karakter van onze organisatie.


De dagelijkse leiding wordt uitgevoerd door Paul Tobback, Algemeen Directeur sinds 2004. Leo Saelen, gedelegeerd bestuurder neemt de back-office en IT verantwoordelijkheid op. Ilse Michiels is verantwoordelijk voor Personeelszaken en Boekhouding.

 

   
    

Verkoop

 

We geloven bij Michiels in de toegevoegde waarde van een persoonlijke verkoop. Onze verkopers staan elke dag klaar om onze klanten en prospecten te helpen bij de uitdagingen in hun kantoor.

 

Het verkoopteam wordt geleid door Robin Roelands, Adj. Commercieel verantwoordelijke. Hij wordt bijgestaan door Annelies Croonen als Sales en Marketing assistente.

 

Onze enthousiaste ploeg Sales Representatives bestaat uit;

- Geert de Neve

- Bruno Steurs

- Wout Vandenhende

- Niels Baeten

- Mathias de Hoon

- Evert Van Droogenbroeck

- Ben Keersmaekers


Technische Dienst 

 

Onze technische dienst staat synoniem voor klantgerichtheid en betrouwbaarheid.

Onder leiding van Hans Jacobs, Verantwoordelijke Technische Dienst, met 21 jaar ervaring in ons vak, staat onze technische ploeg elke dag klaar om onze klanten te helpen.

 

Onze Field Technici verhelpen storingen en onderhouden de toestellen.
- Ludo Van Den Broeck
- Raoul De Caluwe
- Leo De Smedt
- Masso Hebbinckuys
- Nick De Coster

 

Machteld Janssens zorgt ervoor dat onze technici steeds het juiste materiaal bij hebben en is verantwoordelijk voor de automatisch levering van verbruiksartikelen.

Nieuwe toestellen worden geleverd door onze chauffeur en magazijnier Kris Caluwaerts.

 

Onze Integration Specialists hardware en software staan in voor de aansluiting van de toestellen in uw netwerk en voor de uitrol en ondersteuning van software projecten.

- Chris Clerckx
- Jeroen Syroit
- Bram Claeys
- Joris Meert

 

Het contractbeheer wordt nauwgezet uitgevoerd door Annick Vermunicht, bijgestaan door Martine Hendrickx, zij is de vriendelijke persoon aan de andere kant van de lijn wanneer je ons belt. Als het technisch wordt maar het kan vanop afstand, is Sebastian de man die je zal verder helpen. Hij is de persoon die de inkomende oproepen screent en waar het kan onze klanten meteen verder helpt.

               


   

Kantoormateriaal

 

Naast onze hoofdactiviteit, print- scan en documentoplossingen, heeft Michiels ook een afdeling kantoormateriaal. Fysiek in onze winkel te Westmeerbeek of digitaal via de webshop kan je bij ons terecht voor alle kantoorbenodigdheden zoals stoelen, papiervernietigers,...

Deze activiteit wordt ondersteund door Yves Buts, Chris Van den Broeck en An Van Den Broeck. 


Ondersteunende Diensten


Ter ondersteuning van onze hoofdactiviteit kunnen we rekenen op volgend team:
• Peter Bosmans, Boekhouding
• Tijs Torfs, IT en Ontwikkeling
• Amanda Proost, onderhoud kantoren

Peter Bosmans  Amanda Proost
Contacteer ons