“Think global, act local, sustain the planet.”

Werken aan een groene toekomst

We moeten er geen doekjes om winden, printen heeft een impact op de wereld rondom ons. Er is het productieproces van de toestellen, logistieke kosten, energieverbruik maar ook het afval van toners en onderdelen. Toch is een verantwoord verbruik en inzetten op een duurzame toekomst een belangrijke pijler voor ons.

Om die reden werken we met merken die naast kwaliteit en betrouwbaarheid ook een ecologisch verhaal vertellen, en voor wie duurzaamheid onderdeel uitmaakt van de bedrijfsvisie.

Wilt u ook de meest duurzame printoplossingen?

Wat doet Michiels?

We geven graag het goede voorbeeld omdat we geloven in een groene toekomst en we het belangrijk vinden dat ook wij ons steentje bijdragen. We hebben heel wat mensen die op de baan aan het werk zijn, daarom zetten wij maximaal in op de verstandige manier om ons wagenpark te vergroenen.

Productie

“Sustainable production is the only way forward  for a healthy planet.”

De Canon producten voldoen aan hoge industrie maatstaven voor productie, kwaliteit en duurzaamheid in de hele supply chain.

Logistiek

“Sustainable logistics is not just about reducing emissions, it’s about creating value for society and the environment.”

Canon reduceert de milieu-impact van logistiek, waarmee we uw doelen ondersteunen voor een milieuvriendelijke supply chain.

Gebruik

“Recycling is not a choice, it’s a responsibility towards the plant.”

Canon bevordert reparatie, hergebruik en recycling van gebruikte producten en onderdelen, waarmee we de circulaire economie stimuleren.

Support

Ondervindt u problemen bij uw toestel?

Ons service team helpt u graag zo snel mogelijk verder met al uw vragen.

Vraag uw offerte aan

Laten we samen naar de juiste oplossing zoeken.

+32 16 68 99 40