Bekijk ons aanbod aan
softwareoplossingen.

“Transform your documents, simplify your work.”

E-factuur

Een e-factuur is een factuur die in een gestandaardiseerd elektronisch formaat wordt verzonden, ontvangen en verwerkt. In tegenstelling tot een papieren factuur, wordt een e-factuur niet fysiek afgedrukt en per post verstuurd, maar wordt deze digitaal verstuurd.

Een e-factuur maakt het facturatieproces sneller, efficiënter en nauwkeuriger, omdat er geen handmatige gegevensinvoer nodig is en de kans op fouten wordt verminderd. Bovendien is het milieuvoordeel van
e-facturering significant omdat er geen papieren facturen worden geproduceerd en getransporteerd.

Printbeheer

Zorg voor een geoptimaliseerde, veilige en duurzame print- en scanomgeving met onze services/oplossingen. Deze zijn beschikbaar via de cloud, in een hybride opstelling of op locatie.

Bovendien kunt u nu, dankzij onze oplossingen voor de hybride werkomgeving, naadloos schakelen tussen thuis- en kantooromgevingen. Hierdoor kunt u altijd en overal efficiënt en productief werken.

Digitale transformatie

In deze digitale wereld hebt u te maken met meer documenten dan ooit tevoren, dus als u ze niet snel kunt verwerken, loopt uw bedrijf vertraging op. Papieren archieven zijn niet alleen duur in de opslag, maar hebben ook een invloed op de productiviteit omdat documenten moeilijk te vinden en te delen zijn.

Ontdek de softwareoplossingen die uw werkomgevingen efficiënter kunnen maken en transformeer uw organisatie. Werk sneller door papieren documenten slimmer te digitaliseren.

Onze diensten

Om u zo goed mogelijk te ontzorgen, staan wij gedurende de hele samenwerking voor u klaar!

Bekijk onze diensten

Offerte

"Laten we samen zoeken naar de juiste oplossing."

Onze Digital Transformation Consultant zoekt samen met u naar de juiste oplossing. Met een op maat gemaakte offerte hebt u een duidelijk beeld welke oplossing voor uw bedrijf ideaal is.

Vraag uw offerte aan

De start van onze samenwerking

"Uw gekozen oplossing."

  1. Start-vergadering: Het voorbereiden van onze projecten is één van de belangrijkste stappen om alles goed te laten verlopen.
  2. Installatie & configuratie: Uw oplossing wordt geïnstalleerd, geconfigureerd en klaargemaakt voor gebruik door uw medewerkers.
  3. Integratie: We zorgen voor een veilige integratie van de oplossing in uw netwerk en bestaande software-systemen.
  4. Testen: Vooraleer uw oplossing organisatie breedwordt uitgerold wordt deze grondig getest en gecontroleerd met de kerngebruikers.
  5. Opleiding: Uw medewerkers worden getraind in het gebruik van onze oplossing. Ze kunnen achteraf natuurlijk steeds terecht voor meer vragen.
Vraag uw offerte aan

Support

"U kunt altijd op ons rekenen."

Wanneer u gekozen heeft voor één van onze software services kan u gedurende heel de looptijd op uw twee oren slapen.

Met onze Helpdesk staat één van onze medewerkers altijd klaar om u en uw gebruikers te ondersteunen. Indien noodzakelijk kan een verbinding van op afstand opgezet worden.

Support

Events

"Samenwerken is ook samen genieten."

Om onze klanten steeds op de hoogte te houden van alle laatste nieuwe ontwikkelingen, organiseren wij daarom regelmatig events.

Een unieke beleving of locatie, dit steeds met het nuttige en het aangename.

Contacteer ons

Vragen?

"Geen zorgen, we zijn er voor u."

Wanneer u vragen heeft, kan u steeds bij ons terecht.

Voor zowel alle vragen over uw contract of factuur als algemene vragen. U hoeft geen moeilijke keuze te doorlopen, maar kan altijd met één van onze medewerkers spreken.

Contacteer ons

Steeds up to date

“Wij matchen de juiste Software met jouw bedrijf.”

Naast de gekozen software en bijhorende functionaliteiten is veiligheid een belangrijk onderdeel. Onze softwares zijn evolutief.

Wat wil zeggen dat binnen de lopende overeenkomst steeds nieuwe versies beschikbaar worden gesteld die tegemoet komen aan de evoluties binnen de markt.

Wilt u meer weten?

Contact

Ecologie

“Think global, act local, sustain the planet.”

Duurzaamheid is een essentieel onderdeel van de manier waarop wij waarde toevoegen voor onze klanten en samenleving. Wij streven naar een groenere toekomst door verschillende duurzame acties te ondernemen.

Wilt u meer weten? Bekijk onze ecologie pagina.

Ontdek onze duurzame aanpak
Support

Ondervindt u problemen bij uw toestel?

Ons service team helpt u graag zo snel mogelijk verder met al uw vragen.

Vraag uw offerte aan

Laten we samen naar de juiste oplossing zoeken.

+32 16 68 99 40